Kapiten selekcije Gozoa

Lokalni sport - Nedelja 23.03.2014 - 11:31

Vranje - Vranjanac Miloš Stojanović (30), bivši fudbaler Dinama, koji živi na ostrvu Gozo na Malti, jedan je od najboljih fudbalera i strelaca njihove Prve lige, a ima čast i da je kapiten selekcije tog ostrva.

Miloš Stojanović Miloš Stojanović

- Prošle sezone, 2012/2013, uspešno sam igrao za F.C. Nadur Youngsters, što je ujedno bila i jedna od mojih najboljih sezona u ligi. Nastupao sam na poziciji centralnog veznog ili ofanzivnog veznog igrača.

Sa Nadurom sam osvojio sve moguće trofeje. U toj sezoni bili smo šampioni Gozoa, osvojili Liga kup i trijumfovali u Super kupu, pri tom sam bio drugi strelac lige sa preko 20 postignutih golova u svim takmičenjima.

Bio sam zamenik kapitena što je za mene još jedno u nizu priznanja od strane čelnih ljudi kluba – kaže za OK Radio Miloš Stojanović.

Sve to je doprinelo da ponese titulu najboljeg igrača godine za sezonu 2012/2013. koju mu je dodelio fudbalski savez ostrva Gozo.

- Nakon završene uspešne sezone moj trogodišnji ugovor sa Nadurom je isticao i kao jedan od najboljih igrača na ostrvu dobio sam ponude mnogih najboljih klubova sa Malte kao što su Valletta F.C, Sliema Wanderers i mnogi drugi.

Bio sam na korak od Vallette, ali sam, ipak, odlučio da ostanem u svom klubu u Nadur Youngsters, koji mi je ponudio neverovatne uslove za igrače u ovom regionu. Potpisao sam ugovor na još tri godine vernosti – navodi Stojanović.  

U novoj sesonu 2013/2014. sa uspehom igra na istoj poziciji i do sad je postigao preko  10 golova u prvenstvu i kupu.

- Trenutno smo na 2. mestu na tabeli, odmah iza Xewkija Tigers F.C. koja ima prednost od pet bodova, ali sa njima igramo međusoban meč od koga će, na kraju, puno toga zavisti.

U Liga kupu smo još uvek u sedmini finala, gde treba da odmerimo snage sa trećeplasiranom ekipom na tabeli S.K. Victoria Wanderers. Nadamo se plasmanu u finalu i cilj nam je uzimanje nekih od trofeja što odgovara reputaciji našeg kluba – ističe Stojanović.

Dušan Đorđević
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: