“Kavim - Jedinstvo” obezbeđuje prevoz ŽOK Vranje

Lokalni sport - Četvrtak 20.11.2014 - 09:18

Vranje - ŽOK Vranje potpisao je ugovor o poslovno tehničkoj saradnji sa firmom “Kavim - Jedinstvo”. Iz rukovodstva kluba napominju da se saradnja zasniva na prevozu kompletnih selekcija kluba po najpovoljnim cenama vozilima poslednje generacije koje poseduje “Kavim Jedinstvo”.

Foto: Arhiva, OK Radio Foto: Arhiva, OK Radio

Dušan Đedović, predsednik kluba kaže da je nedostatak sredstava generalno problem svih sportskih klubova u Vranju, jer se sredstva iz gradskog budžeta isplaćuju tokom cele godine, a preko 70 odsto troškova napravi se u samo četiri meseca kada se igraju prvenstva.

Đedović objašnjava da se novcem iz budžeta podmiruju troškovi oko kotizacije, transporta, opreme i minimalne zarade trenera.  

Prema njegovim rečima klubu pomažu i sponzori, a saradnja sa “Kavim - Jedinstvom” je od velikog značaja, jer je klub time rešio problem oko troškova prevoza.
 
- Nakon dopisa i kratkog razgovora sa direktorom autoprevoznika “Kavim Jedinstvo” Goranom Stojanovićem, koji je imao razumevanja i veoma dobru volju da pomogne da kroz našu saradnju obezbedimo lakše i profesionalnije funkcionisanje kluba dogovorili smo da “Kavim - Jedinstvo” bude oficijalni prevoznik  ŽOK Vranje.

Biće obezbeđen prevoz u lokalnom saobraćaju po nižim cenama za članove kluba, usluge turisticke agencije “Kavim - Jedinstvo” kao i prevoz na međugradskim relacijama za naše takmičarke koje su na studijama, po izuzetnim uslovima – kaže Đedović.
 
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: