Klinci oduševili

Lokalni sport - Petak 07.11.2014 - 09:33

U Vranju su u četvrtak odigrane selektivne fudbalske utakmice dece rođene 2002. i 2003. godine iz Pčinjskog okruga sa vršnjacima iz Kosovskog Pomoravlja.

Foto: Arhiva, OK Radio Foto: Arhiva, OK Radio

Selekcija Pčinjskog okruga pobedila je u kategoriji dece rođene 2002. vršnjake iz Kosovskog Pomoravlja sa 3:0, a selekcija godinu dana mlađih fudbalera nadigrala je goste sa 6:1.

– Bili smo zainteresovani za takmičenje, jer smo želeli da i deca sa područja Kosovskog Pomoravlja osete draž nadmetanja u fudbalu. Selekciju fudbalskog saveza Pčinjskog okruga čine deca iz Bujanovaca, Surdulice, Vranja, Trgovišta –  kaže Goran Nastić, predsednik Fudbalskog saveza grada Vranja.

Pokrovitelj takmičenja je Fudbalski savez Pčinjskog okruga, a pomogao je i Sportski savez grada Vranja

- Svake godine po kalendaru takmičenja koordinatori za mlađe kategorije dužni su da na teritoriji Saveza organizuju takmičenje, očekujem da će najtalentovaniji fudbaleri naći  svoje mesto u selekciji Regiona istočne Srbije – kazao je Nastić.



 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: