Kostiću zlato, Iliću bronza

Lokalni sport - Nedelja 28.09.2014 - 10:18

Miloš Kostić iz Vranja osvojio je zlatnu, a Dušan Ilić bronzanu medalju na prvom otvorenom prvenstvu Beograda u organizaciji MMA saveza Srbije.

Kostić skroz desno Kostić skroz desno

Obojica su članovi Iron tima iz Vranja koji uspešno vode treneri Slađan Stanojković Prike i Zoran Mladenović Žilka.

Miloš Kostić je radio finalnu borbu u “A” klasi, u kategoriji do 77 kg.

- Otvorio je odlično meč. Radivši nožne i ručne tehnike   dominirao je celom prvom rundom.

Pre kraja runde sveo je borbu u parteru i tehnikom ``ambar`` izvukao polugu na ruci svom protivniku, sudija je prekinuo meč i Kostić je pobedio submišnom (završnica poluge).

Tako je postao prvi sampion MMA otvorenog pvenstva Beograda u ``A`` klasi i okitio se zlatnom medaljom – kaže za OK Radio trener Stanojković.

Dušan Ilić je radio u ``C`` klasi , u kategoriji 77 kg, bio je predvidjen za 70 kg,. međutim nije prošao merenje jer je na vagi imao 71,5 kg, tako da je prebačen u kategoriji 77 kg.

- U četvrtfinalu, imao je protivnika Nikolu Mladenovića iz kluba ``Sparta``iz  Kruševca.

Mladenović je bio teži pet kg, ali Ilić je pružio odličnu borbu, dominirao je celom prvom rundom, radeći sve tehnike u stendapu i parteru.

Otvorio je odlično i drugu rundu i nakon jednog minuta pogodio svog protivnika sa dva krošea i pobedio nokautom.

U polufinalu je imao mnogo teži meč, protivnik mu je bio mnogo iskusniji borac im MMA kluba Crvena Zvezda, Stefan Negučić.

Borba je krenula dobro, ali je Stefan iskoristio svoje iskustvo, sveo je borbu u parter i tehnikom “granden paur” naneo poraz Dušanu.

Dušan Ilić je osvojio bronzanu medalju – ističe trener Stanojković.

Dušan Đorđević

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: