Kreće turnir u Žbevcu

Lokalni sport - Utorak 15.07.2014 - 10:42

Vranje – Tradicionalni turnir “Žbevac 2014” u malom fudbalu počinje u utorak u istoimenom selu, od 19 časova i 30 minuta, a turnir će otvoriti ekipa Akvarijus Kondiva iz Žbevca i ekipa Rakovca.

Turnir Žbevac Turnir Žbevac

- Za turnir vlada veliko interesovanje ljubitelja malog fubala iz Žbevca, Ljiljanca, Žuželjice, Bogdanovca, Krševice, Klinovca, Lopardinca, Rakovca i drugih sela iz bujanovačke i vranjske opštine.

Očekujemo da utakmice, svake večeri, prati više od 1000 gledalaca. Nagradni fond je bogat i očekujemo kvalitetan fudbal u fer i viteškoj borbi – kažu za OK Radio organizatori Nebojša Stojanović i Saša Cvetković.
 
Ekipe po grupama: Grupa A - Akvarijus (Kondiva), Crni Lug, Cap Cap Bujanovac, Rakovac; Grupa B – Burde, Srpska Kuća, Levosoje. Žuželjica; Grupa C - Žbevac II, Kafe Perla Bujanovac, Škorpioni Crni Lug, Karadnik; Grupa D - Žbevac I, Klenike, Preševo, Pismo Gornji Vrtogoš.

Dušan Đorđević
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: