Kristijan pobednik polumaratona u Skoplju

Lokalni sport - Utorak 12.04.2016 - 10:49

Maratonac iz Vranja Kristijan Stošić pobednik je trke pod nazivom ‘’Trčame kon celta’’, koja je ovog vikenda održana u Skoplju.

Ekipa iz Vranja u Skoplju; Foto: Facebook/Vranjski maratonci Ekipa iz Vranja u Skoplju; Foto: Facebook/Vranjski maratonci

Ova trka ima dugu tradiciju i ovogodišnja je bila jedanaesta po redu.

Na ovoj sportskoj manifestaciji glavna trka je bila polumaraton, a bile su organizovane i trke na 5 kilometara, kao i trka na 1 kilometar za decu.

Vranjski maratonac Kristijan Stošić je pobednik trke ispred Makedonaca Daria Ivanovskog i Atanasa Ančevskog.

Pored Kristijana, učešće na trci u muškoj konkurenciji zabeležili su i Vranjanci Ivan Stanković i Ninoslav Kostić.
 
Za "Vranjske maratonce" je na ovoj trci učestvovala i Miljana Ristić, koja je po prvi put istrčala polumaraton tako da sada naš grad može da se pohvali i činjenicom da ima i ženskog člana koji se bavi ovom teškom atletskom disciplinom.

Na trci od 5 kilometara Vranje je predstavljala dvanaestogodišnja Jelena Stanković, koja je uspešno završila trku sa takmičarima koji su bili mnogo stariji od nje.

Iduće nedelje naši atletičari će trčati na Beogradskom maratonu, a Siniša Stanković će učestvovati na ultra maratonu u Istri.
 
Nakon toga očekuju ih trke u Dubrovniku, Banjaluci i Skoplju.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: