Loš vikend za zonaše iz okruga

Lokalni sport - Utorak 04.11.2014 - 09:03

Fudbalski mečevi koji su odigrani proteklog vikenda u okviru 12. kola zone Jug nisu bili nimalo uspešni za timove iz Pčinjskog okruga.

Foto arhiva OK Radija Foto arhiva OK Radija

Morava iz Vladičinog Hana, Nebeski Anđeli i BSK Bujanovac  pretrpeli su ubedljive poraze.
Na utakmicama su postignuti sledeći rezultati : Lužnica - SFK Morava 3:0, SFK Moravac - Ropotovo 3:0, Vlasina - Pusta Reka 3:0, Sloboda- Jedinstvo (B) 0:0, Nebeski Andjeli - Balkanski 0:3, Bobište - Mladost 3:0, Sloga - BSK Bujanovac 4:0, Jablanica - Jedinstvo (BP) 2:0.
Nakon 12 kola Morava se nalazi na prvom mestu na tabeli, sa osvojenih 26 bodova, Nebeski Anđeli sun a 11. mestu sa osvojenih 15 bodova, dok BSK  iz Bujanovca zauzima poslednje 16. mesto, sa  samo šest bodova.
U narednom kolu BSK Bujanovac  na domaćem terenu igra sa Jablanicom, Morava sa Moravcem iz  Predejana, dok nebeski Anđeli putuju na utakmicu sa Jedinstvom iz Bošnjaca.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: