Manasić najjači na SVETU!!!

Lokalni sport - Četvrtak 08.10.2015 - 08:14

Stefan Manasić, dizač tegova iz Vranja novi je juniorski svetski šampion u benhpresu, a uz to i vlasnik svetskog rekorda u svojoj kategoriji!

Stefan Manasić, jednostavno najbolji FOTO FB Stefan Manasić, jednostavno najbolji FOTO FB

On se 7. oktobra takmičio na Svetskom prvenstvu u pauerliftingu i benchpresu u Čikagu, u Americi.

Manasić je na prvenstvu predstavljao Srbiju, kao reprezentativac naše zemlje, kao junior do 23 godine, i to u kategoriji do 110 kilograma.

Manasić je na merenju bio težak 108,5 kg, a u benchpresu je u seriji podigao 195, pa 205, pa 210 i na kraju oborio i svetski rekord sa 215 kilograma.

Manasić ne samo da je postao prvak sveta i oborio stari rekord od 207,5 kg, nego je proglašen za apsolutno najjačeg juniora do 23 godina na svetu!

Valja istaći i da je Manasić pripreme, put do Amerike i samo takmičenje finansirao od sopstvenih para, bez ičije pomoći.

- Otišao sam tako daleko bez ikoga oko sebe, i pobedio. Ova pobeda je za sve koji su bili uz mene tokom priprema, i koji su mi pisali svakog dana, verovali u mene i motivisali me - piše Manasić na svom FB profilu.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: