Manča pobednik turnira

Lokalni sport - Ponedeljak 19.01.2015 - 07:59

Auto škola “Manča” pobednik je turnira “Futsal 2015 Vranje”, drugo mesto osvojila je ekipa Taboo Kiza, a treće ekipa I to je to.

Foto: Pobednici turnira Foto: Pobednici turnira

Na tuirniru su dodeljena i pojedinačna priznanja.

Najbolji igrač je Darko Trajkovski (Samonikli), najbolji strelac  Igor Stojković (Manča), a najbolji golman Slaviša Milenković (Manča).

Prve utakmice na turniru “Futsal 2015 Vranje” u organizaciji Sportskog saveza i grada odigrane su drugog dana Božića, a finale u nedelju 18. januara, odlučilo je pobednika.

Na turniru su učestvovale 22 ekipe, a odigrano je preko 60 utakmica.

U finalu u nedelju ekipa Manča je pobedila ekipu Taboo Kiza sa 7:1. Finalnu utakmicu u Sportskoj hali pratilo je preko 2.000 ljubitelja fudbala.

Utakmica za treće mesto između ekipe I to je to i ekipe Samonikli iz Klinovca nakon nerešenog rezultata 2:2, završena je (3:1) penalima.
   
Nagradni fond za prvo mesto je 150.000, za drugo 60.000, a za treće 30.000 dinara.

- Ekipa Manča je opravdala ulogu favorita u finalnoj utakmici i dominirala od samog početka meča. Znatno neizvesnije bilo je u utakmici za treće mesto koja je rešena tek posle boljeg izvođenja penala  u korist ekipe I to je to.

Turnir je opravdao očekivanja, iz dana u dan je bio sve pesećeniji, da bi na finalnoj utakmici bilo preko 2.000 ljubitelja fudbala – kaže Martin Đorđijević, organizator sportske rekreacije Sportska hala Vranje.

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: