Marinković na čelu Juga

Lokalni sport - Subota 27.09.2014 - 07:23

Vranje – Vladimir Marinković (31), dokorašnji trener drugoligaša Morave iz Vladičinog Han novi je trener košarkaškog kluba Jug.

KK Jug Vladimir Marinković KK Jug Vladimir Marinković

Dolazak Marinkovića u redove vranjskog srpskoligaša, s obzirom da mu je pretilo izbacivanje iz lige i gašenje zbog neizmirenih finansijskih obaveza prema savezu, predstavlja iznenađenje u sportskoj javnosti juga Srbije, ali samo za one koji nisu upućeni u poslednja dešavanja u klubu.

Naime, prema našim saznanjima, otkazano je poverenje Goranu Smiljkoviću koji je nekoliko godina kao sportski direktor “žario i palio”, ali izgleda vreme će utvrditi šta i na koji način.

Očekuje se u najskorije vreme nova Skupština kluba i postavljanje novog rukovodstva sa predsednikom na čelu i upravnim odborom, što u Jugu ne postoji godinama i prava je bruka za klub koji je osnovan davne 1973. godine.

Očekuje se da Izveštaj o radu i utrošenim sredstvima u minulim sezonama podnese i Smiljković.

Dolazak mladog i izuzetno cenjenog trenera Marinkovića doprineo je da se u klub vrate mnogi mladi, ali i iskusniji igrači, pa se na prvom treningu odazvalo 30-tak.

Marinković bi trebalo da bude dugoročno rešenje za KK Jug, pred njim je veliki i zahtevan posao da klub rezultatski vrati u gornji deo tabele Prve srpske lige Istok.

Njemu će najveći problem biti kratak vremenski period za uigravanje tima jer prvenstvo počinje 6. oktobra.

Dušan Đorđević
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: