Medalje za Olimp na Balkanskom prvenstvu

Lokalni sport - Utorak 24.03.2015 - 06:42

Vranje - Takmičari kluba Olimp iz Vranja na IV Balkanskom prvenstva u powerliftingu i bench press-u u Knjaževcu osvojili su četiri zlatne medalje i dva pehara.

Sa Balkanskog prvenstva, foto: FB Sa Balkanskog prvenstva, foto: FB

Tanja Zlatanović je na Balkanskom prvenstvu pomerila državni rekord u svojoj kategoriji Open do 60 kg u bench press RAW na 54 kilograma takodđe učestvovala i u EQ pokupila ukupno dve zlatne medalje i pehar.

 Igor Jovanović uzeo je dve zlatne medalje  i pehar, podigo 185 kg u svojoj kategoriji M1 do 100 kilograma i proglašen za relativno najjačeg takmičara u M kategoriji.

Na ovom Balkanskom prvenstvu učestvovavalo je 140 takmičara  iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i Srbije.

- Naravno zahvaljujemo se takmičarima i onima koji veruju u nas i naše uspehe. Pokazali smo još jednom da smo najuspešnija i najtrofejnija teretana u gradu.
Zahvaljujemo se našem predsedniku i treneru kluba Ranku Radanu koji nam je bio podrška, bodrio i pratio nas na ovako velikom takmičenju, ujedno omogućio da izađemo kao reprezentacija Srbije i postignemo tako velike rezultate prvo za naš grad, a onda i za klub.

Ujedno se želimo zahvaliti Gradu Vranju i Sportskom savezu koji su nam takođe pomogli da učestvujemo – poručuju iz kluba Olimp.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: