Medalje za Vranjance na Sportskim igrama mladih

Lokalni sport - Sreda 12.08.2015 - 11:21

Takmičari iz Vranja postigli su zapažene rezultate i osvojili nekoliko medalja na Sportskim Igrama mladih koje su održane u Beogradu.

Sportske igre uspešne za mlade iz Vranja. Foto: Sportski savez Sportske igre uspešne za mlade iz Vranja. Foto: Sportski savez

Pored rukometaša, koji su bili najuspešniji, osvojivši  prvo mesto  pobedom u finalu nad ekipom iz Valjeva, i plasman na takmičenje u Splitu, medalje su osvojile basketašice i rukometašice. Odličja su stigla i za partije u šahu, tenisu i igri između dve vatre.
    
Drugo mesto i srebrne medalje su osvojile devojčice iz Vranja u basketu 3h3 koje su u finalu izgubile od Sremske Mitrovice. Rukometašice Vranja su osvojile treće mesto i bronzane medalje, a u borbi za treće mesto su savladale Smederevo.

U pojedinačnim disiplinama Sofija Stojanović iz Vranja je osvojila srebrnu medalju u šahu, dok je Nevena Stojković osvojila drugo mesto u tenisu.

Uspešni su bili i mališani iz Vranja 2006. godište u najmasovnijoj disciplini, između dve vatre, koji su osvojili 3. mesto.

Vranjski rukometaši rođeni do 2000. godine, će zajedno sa najboljim ekipama i pojedincima u ostalim disiplinama, učestvovati na Međunarodnim danima Sportskih igara mladih koji će biti održani u Spilitu krajem avgusta gde će se takmičiti sa vršnjacima iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: