Mlada Vranjanka PRVAK SVETA na rolerima

Lokalni sport - Sreda 24.06.2015 - 10:16

U dve trke Svetskog kupa u disciplini slalom na rolerima Mia Dedinac iz Vranja bila je u obe vožnje najbrža u svojoj kategoriji i zasluženo trijumfovala ispred takmičarki iz Slovačke i Češke.

Foto Đorđe Dedinac Foto Đorđe Dedinac


Istog dana Teodora Stojanović je zauzela treće mesto u svojoj kategoriji i okitila se bronzanim odličijem.

Na ovom takmičenju, roleraši iz Vranja, članovi Skijaškog kluba Besna Kobila, osvojili su tri medalje.

Kalina Pešić  je posle odlične prve vožnje u drugoj napravila grešku i zauzela četvrto mesto,dok su Jovana Jovanović i Nevena Stojković u svojim kategorijama zauzele peto i šesto mesto.

Drugog dana takmičenja, bronzanom medaljom se okitila Kalina Pešić, dok su Teodora Stojanović i Jovana Jovanović zauzele četvrta mesta, a Nevena Stojković je osvojila peto mesto.

Prema rečima Đorđa Dedinca, iz Skijaškog kluba Besna Kobila, Mia Dedinac je nastupila u apsolutnoj kategoriji Svetskog kupa, gde se takmiče  tinejdžeri, rođeni 2002.godine i stariji, ali posle fantastičnog starta i veoma hrabre vožnje nekoliko kapija pred ciljem “uzjahala” je kapiju i tako propustila priliku da donese prve svetske bodove svojoj zemlji.

Dedinac dodaje, da je na trkama u Češkoj učestvovalo je 80 takmičara iz 10 zemalja. U apsolutnoj kategoriji i u muškoj i u ženskoj konkurenciji najviše uspeha imali su takmičari iz Nemačke, koji su apsolutni vladari u ovoj disciplini

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: