Mladi rukometaši na KORAK do Splita

Lokalni sport - Ponedeljak 06.06.2016 - 14:40

Na turniru u Nišu, koji su Sportske igre mladih organizovale proteklog vikenda u saradnji sa Rukometnim savezom, ubedljivu pobedu odnele su ekipe iz Vranja.

Vranjske rukometašice slave u Nišu; Foto: Sportske igre mladih Vranjske rukometašice slave u Nišu; Foto: Sportske igre mladih

Devojčice iz GZRK „Mladost Vranje“ bile su bolje od drugih ženskih rukometnih ekipa, dok su njihovi drugari iz GRK „Mladost Vranje“ pobedili u muškoj konkurenciji.

Obe ekipe iz Vranja koje su trijumfovale u Nišu obezbedile su plasman na nacionalno finale Sportskih igara mladih Srbije 2016, koje će krajem jula biti održano u Beogradu.

Rukometne uzdanice Vranja očekuje žestoka borba protiv još 10 ekipa koje su tokom maja pobedile na završnim turnirima u Beogradu i Novom Sadu.

Ukoliko i na nacionalnom finalu Igara u Srbiji GZRK „Mladost Vranje“ i GRK „Mladost Vranje“ budu bili najbolji, očekuje ih put u Split, na međunarodno finale Sportskih igara mladih.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: