Mladost na začelju tabele

Lokalni sport - Petak 19.12.2014 - 07:32

Vranje - Odbojkašice Mladosti zauzele su poslednje mesto na kraju jesenjeg dela prevenstve Druge lige Istok.

Foto: Arhiva, OK Radio Foto: Arhiva, OK Radio

One su u poslednjem 9. kolu izgubile od OK Leskovac 98 sa 3:0.

Iz kluba navode da je večina iskusnih igračica iz neobjašnjivih razloga prestala da trenira. Navodno to je posledica loše komunikacije sa trenerom, sa kojim nisu imale dobru saradnju.

- Ostalo je par igračica koje će sa ostalim pionirkama i kadetkinjama pokušati da izbore opstanak u ligi.

Videćemo da li ćemo nastaviti saradnju sa trenerom Ristićem, za koga smatramo da je vrhunski stručnjak, ali nije uspeo da uspostavi dobru saradnju sa igračicama.

Prinuđeni smo da ponovo pozovemo igračice da nam se vrate na teren, da nastave sa treninzima, kako bi pokušali da izborimo opstanak u ligi – kaže Miodrag Petrov, sportski direktor kluba.

Petrov objašnjava da su prednost dali ženskoj selekciji istupanjem muške selekcije iz Druge lige, ali  je to kako ocenjuje bio pogrešan potez.

- Nismo imali kud, jer je većina članova Upravnog odbora kluba bila za taj potez.

Para za obe selekcije nema dovoljno.Grad nam nije dao zeleno svetlo da prijavimo obe slekcije u Drugu ligu i odlučili smo da prijavimo samo žensku selekciju – kaže Petrov.

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: