Mladostašice idu ka Drugoj ligi

Lokalni sport - Četvrtak 10.04.2014 - 11:00

Vranje - Odbojkašice Mladosti pobedile su u mesnom derbiju drugu ekipu Vranje, u plej ofu Međuokružne odbojkaške lige Leskovac sa 3:0 i imaju velike šanse da igraju u baražu za plasman u Drugu ligu Istok.

Odbojkašice Mladosti Odbojkašice Mladosti

- Imamo još tri kola do kraja “baraža” i potrebna nam je još jedna pobeda za prolazak na kvalifikacije za Drugu ligu. Od ukupno 14 utakmica dobili smo 13, a izgubili samo jednu, od ekipe Kuršumlije, rezultatom 3:2, u gostima.

Veoma smo zadovoljani igrom naših odbojkašica, s obzirom na to da smo vrlo mlada ekipa čiji je prosek starosti 16 godina i sigurno jedna od najperspektivnijih na jugu Srbije.

Nadamo se da ćemo u kvalifikacijama izboriti plasman u Drugu odbojkasku ligu Srbije i da ćemo od lokalnih vlasti imati ravnopravan tretman u odnosu na drugi ženski odbojkaški klub Vranje  –  izjavio je za OK Radio Miško Petrov direktor kluba..

ŽOK Mladost (Vranje) - ŽOK Vranje II 3:0

Po setovima: 25:10, 25:14, 25:19.

Mladost: Nedeljković, Stefanović, Mladenović, Stojković, Cvetanović, Mihajlović, Stefanović, Emilija Mihajlović, Stojanović, Tamara Mihajlović, Petrović, Trajković, Grobelnik, Stošić.

Vranje II: Stošić, Marković, Đorđević, Zarev, Tasić, Manasijević.

Sudije: Aleksandar Aleksić i Miljan Đorđević (Vranje)

Meč trajao: 65 minuta

Dušan Đorđević
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: