Moćni “Kladioničari”

Lokalni sport - Sreda 16.07.2014 - 12:06

Vranje - Drugi dan noćnog turnira u Zlatokopu obeležila je ekipa “Kladionice” koja je savladala ambicioznu ekipu “Laki laminata”, visokim rezultatom 7:3 i pokazala da je jedan od favorita turnira.

Kladioničari Kladioničari

- Utakmica sa puno dinamike i trčanja, ali i golova, pa je s pravom bila prava poslastica za ljubitelje fudbala na „petoparcu“. Za našu ekipu “Laki laminat” ovo je vatreno krštenje, uksrtili smo koplja sa prošlogodišnjim šampionom turnira, ali se nismo branili već smo hrabto napadali.

Bilo je šansi na obe strani, u prvom poluvremenu imali smo tri stative, u drugom dve prečke, kad to nismo iskoristili usledila je kazna. Protivnik je iskusan i uigran ali ne i neranjiv. Imamo još tri utakmice i devet bodova u igri, tako da sa velikom željom išekujemo naredni meč – kaže z OK Radio Dejan Trajković Klajvert jedan od veterana a i učesnik brojnih turnira.

Rezultati, 15. jul: “Kladionica” – “Laki laminat” 7:3, “Grom” – “Ribince” 3:3, “I to je to” – “Uki i drugari” 5:1,  “Amigosi” – “Družina” 1:4.

Dušan Đorđević


 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: