Moravac na “kolenima”

Lokalni sport - Sreda 10.09.2014 - 09:47

Vranje – Omladinci Dinama pobedili su, u derbiju kola omladinske lige regiona istočne Srbije, ekipu Moravca Oriona iz Mrštana kraj Leskovca, sa 3:1 i najavili zacrtani pohod na prvo mesto i elitnu Kvalitetnu omladinsku ligu Srbije.

Dinamo omladinci, Foto - Nikola Stošić - FB Dinamo omladinci, Foto - Nikola Stošić - FB

Vranjanci su bili izrazito bolji u prvom poluvremenu, a gosti su pokušali da nadoknade propušteno u drugom, ali bez uspeha.

Utakmicu je obeležilo i nedolično ponašnje trenera gostiju  Gorana Đorđevića prema sudijama, pa je opravdano isključen u 70. minutu.

Strelci za Dinamo bili su: Aleksandar Cvertković u 25, Nikola Stošić u 41. i Vukašin Stojanović u 87. minutu, a Nikola Stojanović u 56. minutu za Moravac Orion.

Meč je sudila sudijska trojka iz Vranja na čelu sa Daliborom Zlatkovićem, a pomoćnici su bili Dejan Dimitrijević i Nemanja  Veličković.

Za omladince Dinama nastupli su: Milan Vojinović, Bojan Mitić, Tihomir Stamneković, Aleksandar Cvetković, Stefan Mihajlović, Aleksandar Milenković, Nikola Jovanović, Aleksandar Stošić, Vladimir Stojiljković, Nikola Stošić, Dušan Ristić.

Igrali su još. Nikola Ristić, Nikola Stojanović, Ljubiša Demić, Vukašin Stojanović, Strahinja Miletić, Vladimir Milanović.

Dušan Đorđević   
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: