Najava sportskog vikenda

Lokalni sport - Subota 15.11.2014 - 09:36

Fudbaleri Nebeskih anđela, rukometaši i rukometašice Vranja kao i odbojkaši i odbojkašice svoje mečeve u šampionatima igraće kao domaćini u Vranju, dok će ostali vranjski klubovi u osvajanje bodova krenuti na gostujućim terenima.

Foto: Arhiva OK Radija Foto: Arhiva OK Radija

U Srpskoj fudbalskoj ligi u Istočnoj grupi, Dinamo odlazi na teško gostovanje Car Konstantinu u Nišu. Niški tim ima  samo 2 boda manje od Dinama pa se očekuje težak, i rezultatski neizvestan, meč. Nebeski anđeli u zoni Jug dočekuju Pustu reku iz Bojnika i to je prilika da osvoje tri boda, što im neće biti lako.

Nakon pobede nad Fontanom iz Čačka, vranjski igrači malog fudbala odlaze u goste timu Vinter sporta u Nišu. Tri boda prednosti ima Vinter sport u odnosu na Vranje pa ih to svrstava u red favorita.

Košarkaši Juga u 7. kolu Regionalne lige putuju u Boljevac na megdan Rtnju. Domaćin ima iskusniju ekipu i važi za favorita, ali mladi vranjski košarkaši u jednom jakom tempu mogu do pobede.

Rukometaši Vranja 1957 igraju na svom terenju sa odličnim Topličaninom iz Prokuplja. Domaći terenje prednost Vranjanaca. Rukometašice dočekuju Bor.

Odbojkaši i odbojkašice Vranja utakmice 5. kola šampionata Druge lige Istok igraju na svom terenu, dok odbojkašice Mladosti putuju na megdan Studentu u Niš. Odbojkašice Vranja dočekuju Majdanpek, tim sa kojim su izjednačeni na tabele, dok odbojkaši igraju sa Topličaninom iz Prokuplja  i posle četiri poraza svaka
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: