Napad na Vranjance u Novom Pazaru

Lokalni sport - Utorak 04.11.2014 - 09:11

Gostovanje ekipe KMF Vranje u Novom Pazaru obeležio je težak incident, kada je jedan od domaćih igrača napao Vranjanca Danijela Stošića i bukvalno ga gazio na terenu.

Foto: Arhiva, OK Radio Foto: Arhiva, OK Radio

– Sve se izdešavalo na očigled sudija. Njihova reakcija bila je potpuno neverovatna, dodeljeni su žuti kartoni i igraču koji je napadnut i vinovniku incidenta .

Našoj klupi prišao je predstavnik njihovog kluba psovao je i vređao. Igrali su grubo u drugom poluvremenu pokušavajući na sve načine da dobiju utakmicu.

Posle utakmice na naše igrače nasrnuli su navijači Novog Pazara.

Ispostavilo se da su neki od njih i članovi uprave. Gurnuli su još jednog našeg igrača, Nikolu Dodića i uhvatili ga za vrat. Intervenisala je i policija  – priča Goran Jović, trener KMF-a.

On kaže da je rukovodstvo vranjskog kluba  od delegata na utakmici tražilo da se sve to upiše u protokol utakmice.

- Pazarce očekuje kazna, ali to nas ne dotiče, jer smo mi izgubili utakmicu.

Meč je igran u petak, a mi smo i dan danas pod istim utiskom – objašnjava trener KMF navodeći da su Vranjanci imali šanse koje nisu iskoristili pa su kako kaže sami krivi za poraz.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: