Napadač Radnika ponovo među ORLIĆIMA

Lokalni sport - Četvrtak 09.11.2017 - 10:29

Vranje - Igor Zlatanović, mladi napadač Radnika, ponovo se našao na spisku mlade reprezentacije Srbije koju predvodi selektor Goran Đorović.

Igor Zlatanović FOTO: FK Radnik Igor Zlatanović FOTO: FK Radnik

- I meni i mom klubu ukazana je velika čast da budem ponovo u redovima „orlića“.

Pokušaću da zajedno sa svojim saigračima opravdam poverenje selektora Đorovića
- kratko je pred put za Austriju rekao Zlatanović.

Ekipa mlade reprezentacije Srbije se okupila u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi i nakon priprema za predstojeće duele, krenula put Austrije gde ih u petak od 18:30, očekuje susret sa domaćom selekcijom.

- Imam ogromno poverenje u sve moje igrače, znam koliko mogu i niko od njih ovde nije slučajno. Apsolutno svi zaslužuju poverenje i svi imaju isti tretman.

Znam da će svako od njih dati svoj maksimum. Dres reprezentacije je privilegija i to mora uvek da se ima na umu.

Oni znaju da postoji samo jedan put do uspeha
– izjavio je selektor Đorović.

Mladoj reprezentaciji Srbije predstoje dueli protiv Austrije i Jermenije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo koje se 2019. godine održava u Italiji.

Posle tri pobede u isto toliko mečeva (Gibraltar 4:0, BJR Makedonija 2:0, Rusija 3:2), Srbija se nalazi na prvom mestu naše grupe sa dva boda više i utakmicom manje u odnosu na drugoplasiranu selekciju Rusije.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: