Nije Miloš, drugi je

Lokalni sport - Sreda 02.04.2014 - 18:17

Vranje - Ivan Mladenović, sekretar fudbalskog kluba Dinamo, obratio se redakciji OK Radija sa molbom da objavimo demant povodom njegove izjave u tekstu “Bruke uprave Dinama”, objavljenom 29. marta na našem portalu.

Ivan Mladenović Ivan Mladenović

U izjavi je, pored ostalog, stajalo:

- Posebno me iritiralo i arogantno ponašenje politički postavljenog sekretara iz  PUPS Miloša Antanasijevića i ovog puta bih zamolio da se vidi da li, on, prima novčanu naknadu za sekretarski posao, kako mi je svojevremenoi rekao ili to radi volonterski - ističe za OK Radio Mladenović.

- Moram da naglasim da sam razgovarao sa Vašim novinarom u prisustvu bivšeg trenera Dinama Dragana Kostića Ćufte, ali zbog pominjanja više imena, došlo je do greške. Naime, nisam spomenuo sekretara Miloša Antanasijevića već ime jednog drugog zvaničnika Dinama - tvrdi Mladenović.

Redakcija OK Radia se izvinjava Ivanu Mladenoviću, a posebno Milošu Antanasijeviću jer je očigledno došlo do propusta i zamene imena.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: