Nikad slabiji

Lokalni sport - Subota 22.03.2014 - 10:48

Vranje - Košarkaši BSK Juniora iz Bujanovca nakon 16 odigranih kola nalaze se na pretposlednjem mestu Druge regionlane košarkaške lige “Istok” što predstavlja nikad slabiji plasman ako se zna da su pre par godina bili članovi Prve regionlane lige.

Košarkaši BSK-a Košarkaši BSK-a

- Ne treniramo redovno, ustvari nedovoljno jer klub prate razne finansijske poteškoće. Iako imamo treninge tri puta nedeljno po sat vremena, gotovo, nikad ne dođu svi košarkaši. Od Vranjanaca pored mene igra i Dušan Antić, a trener je i Nenad Petrović.

Imamo dobru ekipu, ali smo ostali bez rezultata jer na utakmicu odlazimo sedam do osam košarkaša. Ne ispada se iz lige i nadamo se da ćemo naredne sezone biti mnogo uspešniji – kaže za OK Radio Aleksandar Popović, košarkaš BSK-a.

Odličan bek i krilo u redovima Bujanovčana, Popović navodi da su ambicije kluba za narednu sezonu 2014/15 mnogo veće, da se očekuju jedno tri do četiri pojačanja i da se svi u klubu nadaju povratku u Prvu regionalnu ligu Istok.

Tabela: Jastrebac 30, Hisar 24, Mladost Vesna 24, Hajduk Veljko 24,  Zone Bojs 24, Radan 22, Negotin 21, Vlasotince 21, BSK Junior  20, Đerdap 19.

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: