OK Mladost NE ISPADA iz lige

Lokalni sport - Utorak 19.04.2016 - 13:18

Povodom vesti objavljene na OK Portalu da je OK „Mladost“ iz Vranja izgubio status drugoligaša, Miodrag Petrov, sportski direktor ovog kluba nam se obratio sa demantijem.

Ekipa Ekipa "Mladosti" sa Miodragom Petrovim (skroz desno) Foto: Sportski savez grada Vranja

Odbojkaški savez Srbije i Komesar lige su još na početku sezone zvanično najavili da ove godine neće biti ispadanja iz lige zbog reorganizacije, kaže Petrov.

- Po odluci Međunarodne odbojkaške federacije i Odbojkaškog saveza Srbije, naša zemlja mora da uvede i peti stepen takmičenja, što znači uvođenje još jedne lige.

To će biti Prva B liga, u kojoj će od naredne sezone igrati drugo i trećeplasirana ekipa Druge lige Istok, dok šampionska ekipa odlazi direktno u Prvu A ligu
– pojašnjava Petrov.

Zbog ovakve reorganizacije takmičenja neće biti ispadanja iz lige u kojoj se takmiče odbojkaši vranjske „Mladosti“.

- Mesto tri najbolje plasirane ekipe u Drugoj ligi Istok zauzeće tri ekipe iz regionalnih liga – kaže Petrov.

OK Radio je informaciju o ispadanju OK „Mladosti“ iz lige preneo sa zvaničnog sajta Sportskog saveza grada Vranja, a ta informacija se u trenutku pisanja teksta još uvek nalazi na sajtu.

Miodrag Petrov kaže da su čelnici Sportskog saveza grada Vranja upoznati sa reorganizacijom i pretpostavlja da je na sajtu Saveza informacija objavljena nečijom greškom.

OK Radio se izvinjava igračima i rukovodstvu OK „Mladost“ i čitaocima svog portala zbog nenamerno objavljene dezinformacije.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: