Osam medalja za male roleraše iz Vranja

Lokalni sport - Utorak 23.09.2014 - 10:09

Vranje - Takmičari Ski kluba Besna Kobila iz Vranja osvojili su osam medalja, u 2. kolu u disciplini slalom u okviru prvenstva Srbije održanom u Zaječaru, 21. septembra i ostavarili izvaredan rezultat kako u pojedinačnoj konkurenciji tako i ekipno.

Foto- Ski Besna Kobila Foto- Ski Besna Kobila

Od osam medalja tri su zlatne, dve srebrne i tri bronzane.

Zlatom su se okitili Kalina Pešić kod devojčica ispod 10 godina, Andrija Đorđević kod dečaka ispod 10 godina i Luka Marković u kategoriji dečaci ispod 16 godina.

Srebrne medalje osvojili su: Dušan Trajković u kategoriji pahuljice i Marta Stošić u kategriji devojčice ispod 16 godina.

Bronzane medalje pripale su: Petri Ljubisavljević u kategoriji pahuljice, ona je ujedno bila i najmljađi takmičar na trci, Strahinji  Pešić u kategoriji dečaci ispod 10 godina i Anastasiji Veselinović kod devojčica ispod 16 godina.

Ekipno ekipa Ski kluba Besna Kobila je zauzela prvo mesto i preuzela vođstvo u generalnom plasmanu ispred Ski kluba Niš.

Uspeh vranjskog kluba je utoliko veći ako se zna da zbog bolesti petoro takmičara nije nastupilo.

Sledeći krug takmičenja je 28. septembra u Vranju kada se očekuje dolazak takmičara iz Srbije i inostranstva.

Dušan Đorđević
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: