Osam zlatnih za Olimp

Lokalni sport - Utorak 15.04.2014 - 10:32

Vranje - Klub za bodi bilding i discipline snage “Olimp” iz Vranja osvojio je osam zlatnih medalja, dve srebrne, dve bronzane i dva pehara na otvorenom prvenstvu Vranja u Bench press-u RAW i EQ po IPF pravilima, održanom 12. aprila.

Olimp Olimp

Prvenstvo je organizovao Ujedinjeni Srpski Powerlifting Savez, a učestvovalo je 70 takmičara iz 12 klubova iz cele Srbije,  kao i gosti iz Makedonije.

Iz vranjskog “Olimpa”, na prvenstvu se je sa velikim uspehom predstavilo 10 takmičara od kojih su osvajači medalja i pehara:

Tanja Zlatanović, zlato u kategoriji Women RAW do 66 kg i bronzu za apsolutno najjaču zenu, Milica Mirković zlato u kategoriji Subjunior RAW do 52 kg, Igor Jovanović dve zlatne u kategoriji M1 RAW do 93 kg. i kao najjači M gde je osvojio pehar, Branko Živković, zlato u kategoriji M2 RAW  +120 kg, Bratislav Stanković, zlato u kategoriji M2 RAW do 120 kg, Nikola Milojković, dve zlatne u kategoriji Men do 83 kg.RAW i EQ i bronzanu za apsolutno najjačeg u kategoriji EQ, Boško Bošković, srebro u kategoriji Junior RAW do 93 kg, Nemanja Stojilković, srebro u kategoriji Subjunior RAW do 74 kg, Predrag Stanković, 4. mesto u kategoriji Men  RAW do 83 kg, Miloš Ristić, 6.  mesto u kategoriji Men RAW do 105.

Ranko Radan, predsednik i trener kluba dobio je diplomu i pehar za osvojeno 2. mesto kluba Olipm na prvenstvu.


Dušan Đorđević
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: