Oterali su me iz Dinama uz uvrede i psovke

Lokalni sport - Utorak 19.08.2014 - 07:50

Vranje - Dosadašnji standardni golman vranjskog Dinama Aleksandar Danić odstranjen je od strane Upravnog odbora ovog kluba i na njega se više ne računa.

FK Dinamo, golman Danić FK Dinamo, golman Danić

Otkaz je dobio nedelju dana pred početak prvenstva što je iznenadilo ljubitelje fudbala. Iskusni golman, smatra, da mu je odstranjivanje iz kluba nedelju dana pred početak prvenstva, nanelo veliku štetu.

Inenađenje je s tim veće što je Danić, po mišljenju stručnjaka, prošle sezone bio najbolji golman Niške fudbalske zone.

Povodom svog odstranjivanja iz Dinama OK Radiu se javio Danić sa željom da upozna navijače kluba, sa, kako kaže, pravom istinom.

- Stvarno ne znam šta da kažem, još uvek sam zatečen i zapanjen ovom odlukom i bizarnim razlogom zbog kog su me oterali.

Naime, uprava je kontaktirala igrača Nikolu Bogoslovskog koji je inače moj jako dobar drug i sa kojim sam igrao u više klubova, u nameri da ga privole i dovedu u Dinamo.

U celoj toj priči su se obratili meni i pitali da li ga poznajem, kakav je čovek, standardna pitanja tog tipa. Naravno da sam sve najbolje ispričao o njemu i ostalo je da se dogovaraju dalje.

Međutim, Bogoslovski dolazi na našu generalnu probu, bukvalno na probu u Nišu protiv Car Konstantina, a ne na potpis, i uvidevši da mu se situacija ne sviđa, prekida razgovore i nalazi sebi drugi klub.

Nezadovoljni verovatno tim njegovim stavom, obraćaju se meni, sa pretnjom da ukoliko on ne bude došao u klub, da mogu slobodno da se pokupim i da ne računaju na mene, što se i desilo na kraju, uz jako neukusan rečnik i psovke.

Što se mene tiče, ja sam bukvalno ovako nešto predosećao, ali na ovaj način, ni u snu – kaže Danić.

Naš izvor blizak upravi Dinama koji želi da ostane anoniman navodi da je Danić oteran iz kluba jednoglasnom odlukom svih članova UO kluba.
 
- Danić je svojim ponašanjem u dužem vremenskom roku remetio pozitivnu atmosferu u ekipi koja vlada od početka priprema.

Tačno je da je sve kulminiralo sa “slučajem” Bogoslovski kad je pokušao da vodi klupsku politiku jer je dotičnom igraču, što smo saznali, sugerisao da za dolazak u naš klub traži “keš”, novac na “ruke” i da nikako drugačije ne pristaje jer biće, navodno, prevaren.

Zbog destruktivnog delovanja na druge igrače i kvarenja opšte atmosvere   u klubu odstranjen je. Ako je imao neki verbalan duel to je možda bilo sa pojedincem iz UO.

To nije UO Dinama i ne predstavlja ponašanje kluba. Na kraju, koliko je on oštećen toliko smo i mi. Nedelju dana pred početak prvenstva moramo da tražimo drugog iskusnog golmana potrebnog za prvenstvo u Srpskoj ligi Istok – ističe naš sagovornik.

Dušan Đorđević
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: