Ozren siguran protiv Dinama

Lokalni sport - Nedelja 24.08.2014 - 08:56

Vranje – Fudbaleri Dinama izgubili su, u 2. kolu Srpske lige Istok, u Sokobanji od ekipe Ozrena, sa 2:0 što potvrđuje najavu trenera Milan Dimovskog, od pre početka prvestva, da Vranjance očekuje u jesenjem delu prvenstva borba za zlatnu sredinu tabele.

FK Dinamo, Nikola Vojinović FK Dinamo, Nikola Vojinović

Prema izjavama izveštača, fudbaleri Ozrena bili su bolji tokom cele utakmice i zasluženo podedili golovima Pejčića u 38. i Vujasina u 88. minutu.

Prvi gol je postignt tako što je igrač domaćih Trajković na malom prostoru izigrao odbranu, gurnuo loptu u prazan prostor Penčiću, a ovaj zatresao mrežu golmana Jevtića.

U 88. minutu, ekipa Ozrena osigurala je pobedu kada je Penčić pobegao čuvarima ubacio Vujasinu kome nije bilo teško da pogodi mrežu Vranjanaca.

U 3. kolu Dinamo dočekuje ekipu niškog Sinđelića.

Za Dinamo protiv Ozrena su nastupili: Jevtić, A.Krstić, Z.Stanković, Miloš Kostić, Videnović, Marko Kostić, Demić (Ž.Stanković), Stoiljkovć, Simonović, Vojinović (Trajković), V.Stojanović (Džemailji).

Dušan Đorđević
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: