Pada i Timočanin

Lokalni sport - Nedelja 28.09.2014 - 10:09

Fudbaleri Dinama iz Vranja igraju još jedan od derbi mečeva u Srpskoj ligi Istok protiv ekipe Timočanina iz Knjaževca i nadaju se novoj pobedi koja ih vodi na vrh tabele.

Detalj sa ranijih mečeva Dinama Detalj sa ranijih mečeva Dinama

Izabranici trenera Milana Dimovskog nadstupiće kompletni osim poveđenih Nikole Anđelkovića i Aleklsandra Krstića. Igrački fond Dinama je dovoljan da Dimovski nadomesti njihovo odsustvo.

Atmosfera u ekipi je na dobra, očekuje se velika borba i nova tri boda za Vranjance.

Nakon 6. kola, na prvom mestu na tabeli je ekipa Radana iz Lebana sa 14 osvojenih bodova, na drugom ekipa Timoka iz Zaječara sa 13 i gol razlikom +10, treće i četvrto mesto dele ekipe Dinama i Trstenika PPT, takođe, sa 13 bodova, ali gol razlikom +5.

Parovi 7. kola. Radnički (S) – Ozren 2:1 (juče, 27. septembra), Dinamo – Timočanin, Car Konstantin – Timok, Radan – OFK Bor, Tabane 1970 – Trstenik PPT, Sinđelić – Radnički (P), Kopaonik – Đerdap, Hajduk Veljko – Sloga (De).

Dušan Đorđević

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: