Pande pokrenule i muški tim

Lokalni sport - Petak 11.04.2014 - 09:37

Vranje - Muška pionirska selekcija OK Panda iz Vranja, koja se takmiči pod okriljem odbojkaškog kluba Vranje, za vikend je odigrala dve utakmice sa ekipom Flake iz Preševa i Moravom iz Vladičinog Hana i uprkos porazima ostavila solidan utisak.

Pioniri OK Pande Pioniri OK Pande

Od obeju ekipa vranjski pioniri su izgubili sa 3:1.

-  Poslovno-tehnicka saradnja našeg  kluba i Odbojkaškog kluba Vranje daje već rezultate jer smo mladu, ali perspektivnu ekipu uključili u takmičarski pogon dve godine ranije sa ciljem stvaranja dobrih mladih odbojkaša koji će imati svoju sportsku budućnost. 

Nadamo se još boljoj saradnji sa svim odbojkaškim klubovima na teritoriji Pčinjskog okruga za šta se zalažemo već šest godina unazad.

Treba da napomenemo da smo jedina pionirska muška selekcija u Vranju koja trenira i takmiči se  -  kaže za OK Radio Oliver Tončić predsednik kluba.  

Dušan Đorđević

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: