Pandice među 16 nojboljih

Lokalni sport - Sreda 08.04.2015 - 07:52

Vranje - Odbojkaški klub Panda pobednik je pionirskog turnira u Kuršumliji, na kome su učestvovale četiri najbolje ekipe iz Pčinjskog, Topličkog i Jablaničkog okruga.

Sa pionirskog turnira, foto: Oliver Tončić Sa pionirskog turnira, foto: Oliver Tončić

Pandice su u polufinalu pobedile OK Leskovac 98 sa 3:0, a u finalu Kuršumliju sa 3:0.

- U polufinalnom meču bili smo bolji od ekipe Leskovca od koje smo gubili finale prošle i pretpprošle godine sa mlađim devojčicama, ali ovog puta dominantnom igrom pobedili smo 3:0 i tako izborili finale sa Kuršumlijom, koja je u pobedila ekipu Surdulice istim rezultatom

U finalu igra za pamćenje, bez većih oscilacija od početka do kraja naše mlade odbojkašice zasluženo su pobedile sa 3:0 i bez izgubljenog seta osvojile prvo mesto i plasman među 16 najboljih ekipa u Srbiji.

Ovo je veliki uspeh za naš klub, jer smo pokazali da kontinuiranim i strpljivim radom samo može da se dođe do uspeha.

Top 16, odnosno četiri  polufinalna turnira igraju se 25. i 26. aprila i nadamo se još boljim igrama i plasmanu među četiri najbolje ekipe u Srbiji u pionirskoj konkurenciji -- kaže predsednik kluba Oliver Tončić.

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: