Partizan traži 600.000 za Stankovića

Lokalni sport - Sreda 13.08.2014 - 08:41

Vranje – Da li će Vranjanac Vojislav Stanković (26), levi štoper Partizana otići u rimski Lacio zavisiće od visine obeštećenja koju traže Beograđani, a ona je 600.000 evra.

Vojislav Stanković, foto FK Partizan Vojislav Stanković, foto FK Partizan

Lacio nije spreman da to plati, jer smatra da je visina obeštećenja previsoka.

Dušan Milojević, menadžer štopera Partizana potvrdio je za medije  da postoji interesovanje Lacija za usluge njegovog klijenta, ali da će tačka sporenja crno-belih i rimske ekipe biti otkupna cena za defanzivca.

- Lacio želi Stankovića, ali problem je što Partizan za njega traži 600 hiljada evra, iako njegov ugovor ističe u januaru 2015. godine.

Moj klijent će uskoro biti slobodan igrač, a cena koju je postavio Partizan je previsoka.

 Nisam direktno razgovarao sa Laciom, pa ne mogu ni da kažem koliko su spremni da ponude, ali mislim da će izdvojiti manje novca od onoga što traži uprava beogradskog tima, na koju smo veoma ljuti jer gleda samo svoje interese - rekao je Milojević i otkrio da je, pored Lacija, nekoliko klubova "zagrizlo" za Stankovića.

- Stiglo nam je nekoliko ponuda iz Turske, Poljske, Švajcarske i Nemačke, ali mislim da je za njega Lacio najbolja opcija, a i Stanković bi najviše voleo da zaigra u Seriji A - zaključio je Milojević za italijanske medije.

Dušan Đorđević
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: