Pčinja namučila prvoligaša

Lokalni sport - Utorak 01.07.2014 - 09:09

Vranje – Fudbaleri Pčinje izgubili su, u polufinalu kupa fudbalskog saveza regiona istočne Srbije, u Trgovištu od ekipe novog prvoligaša Moravac Oriona iz Mrštana kod Leskovca, sa 2:1 i propisno ih namučili.

FK Pčinja FK Pčinja

Renomirani gosti, prelomili su utakmicu nakon individualnog poteza lucidnog Milića koji je sa 30-tak metara postigao evrogol, nakon što se lopta odbila od stative i završila u mreži.

Ekipa domaćina pružila je snažan otpor prvoligašu po neravnom i teškom za igru terenu. Trener gostiju odlučio se za kombinovani tim, gde je šansu pružio mlađim igračima.

Drugi gol za goste postigao je Nisić u 48. minutu, a počasni za ekipu Pčinje Velinović u 75. minutu.

Od 70. minuta, ekipa Pčinje je igrala sa igračem manje pošto je sudija Grujić iz Niša isključio Zdravkovića.

U finalu kupa FS RIS sastaće se ekipe prvoligaša Moravca Oriona i srpskoligaša Trstenika.

FK Pčinja – FK Moravac Orion 1:2
Trgovište – Gledalaca: 200, Sudija. Jovan Grujić (Niš), Strelci: 0:1 Milić u 41., 0:2 Nisić u 48., 1:2 Velinović u 75. minutu, Crveni karton: Zdravković (Pčinja u 70. minutu).
PČINJA: Simić, Milošević, Zdravković, Tošić, Velinović, M. Djordjević, Stefanović, Nedeljković, B. Djordjević, Milenković, Aleksić.
MORAVAC ORION: M. Mitrović, Cekić, Petrović, Cenić, Ilić, Marković, Nikolić (Kostić), Nisić, N. Stojanović (Dobrosavljević), M. Stamenković (Ćirić), Milić.

Dušan Đorđević
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: