Petričeviću prvo mesto

Lokalni sport - Ponedeljak 01.06.2015 - 07:49

Na najprestižnijem turniru za mlađe kadete centralne Srbije u stonom tenisu, TOP 12 takmičar STK Vranje Dušan Petričević ubedljivo je osvojio prvo mesto.

Foto: Stonoteniski savez, TOP 12 Foto: Stonoteniski savez, TOP 12

Petričević je pobedivši u svih jedanaest mečeva i još jednom pokazao da je bez premca u ovoj uzrasnoj kategoriji.

Na turniru je odigrano za dva dana 120 mečeva i preko 400 setova pa je malobrojna publika imala priliku da uživa u lepim potezima mladih stonotenisera .

Ovim trijumfom Petričević je potvrdio nedavno osvojeno prvo mesto na Pojedinačnom prvenstvu Centralne Srbije u Negotinu i nagovestio da se u budućnosti od njega mogu očekivati još veći uspesi.

Drugo mesto osvojio je Petar Vidić iz Negotina sa skorom 10:,1 a treće mesto je pripalo Đorđu Petroviću iz Niša.

Turnir je vodio vrhovni sudija Jovan Živić iz Aleksinca koji je na kraju turnira pohvalio odličnu organizaciju prvenstva i nagovestio da je Savez spreman da Vranju dodeli i mnogo značajnije stonoteniska prvenstva u sledećoj takmičarskoj sezoni.

- Organizaciju turnira pomogla je i lokalna samouprava, jer je turnir trajao dva dana uz obavezne troškove vrhovnog sudije, delegata i sudija sa strane, što bi svakako prestavljalo veliki problem organizatoru oko obaveznih troškova za jedan ovako ozbiljan turnir.

Već narednog vikenda Vranje će biti organizator još kvalitetnijrg stonoteniskog turnira TOP 12 za kadete i kadetkinje pa će to biti nova prilika za dokazivanje vranjskog takmičara Petra Filipovića aktuelnog prvaka Centralne Srbije za kadete i za stonoteniske poslanike da što bolje organizuju ovo takmičenje – kaže Petar Jovanović, predsednik STK Vranje.
                                                                 
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: