“Plej 017” opet nije na budžetu

Lokalni sport - Petak 10.10.2014 - 09:10

Vranje – Omladinski košarkaški klub Plej 017 iz Bujanovca koji okuplja 170 dečaka i devojčica srpske, albanske i romske nacionalnosti, čelnici bujanovačke opštine četvrtu godinu za redom ne žele da stave na budžet kako bi mogli da se takmiče u ligama regiona Leskovac.

Košarka Bujanovac Košarka Bujanovac

Šta je uzrok  tome ne znaju ni u klubu iako su i ove godine uredno podneli svu potrebnu dokumentaciju komisiji zaduženoj za sport u opštini.

Roditelji dece su ogorčeni jer se njima kao poreskim obveznicima novac odbija za sport, pa se se pravom pitaju: kako to da njihova deca ne budu finasirana njihovim novcem?   

- Odgovor nismo dobili. Znamo uvidom u sportski budžet SO Bujanovac da je, recimo, novac dodeljen albanskom košarkaškom klubu Elita i to 500.000 dinara, a ne takmiče se u nijednoj ligi. Tu sumu dobijaju treću godinu za redom. Pita li se neko kako i zašto, klubu koji postoji samo na papiru?! – kaže za OK Radio jedan od ogorčenih roditelja albanske nacionalnosti.

Dušan Đorđević
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: