Po bodove u Pirot

Lokalni sport - Subota 20.09.2014 - 08:47

Vranje – Fudbaleri Dinama u subotu igraju jednu od derbi utakmica Srpske lige Istok ove jeseni protiv ekipe Radničkog u Pirotu i očekuju da ostanu neporaženi.

Foto : Radnički Pirot Foto : Radnički Pirot

Vranjanci su dobro otpočeli jesenji deo prvenstva, imaju četiri  pobede i jedan poraz, pa su puni samopozdanja i žele da nstave niz uspeha koji bi ih doveo do 1. mesta na tabeli.

Dinamo trenutno deli 2. i 3. mesto na tabeli sa ekipom Trstenika PPT sa po 10 osvojenih bodova i istom gol ratzlikom 10:5.

Ekipa Radničkog iz Pirota koja je jedan od kandidata za naslov prvaka lige u prva 5 kola imala je jedan poraz u Nišu od ekipe Car Konstantina i jedan nerešen rezultat na svom terenu protiv ekipe Radana iz Lebana, 1:1, što se smatra delimično neuspehom.

Ekipa Radničkog je na 5. mestu sa 10 osvojenih bodova.

Ostali parovi 6. kola: Ozren – Hajduk Veljko, Sloga (D) – OFK Sinđelić, Timočanin – Tabne Tggovački, Trstenik PPT – Radan, OFK Bor – Car Konstantin, Timok – Kopaonik, Đerdap – Radnički (S).

Dušan Đorđević
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: