Pobeda za vranjske stonotenisere

Lokalni sport - Utorak 10.03.2015 - 05:45

Vranje - Stonoteniseri Vranja su pred svojom publikom proteklog vikenda ostvarili osmu pobedu u prvenstvu Druge lige Srbije protiv ekipe Ozrena iz Soko Banje sa 4:1 čime su praktično potvrdili četvrto mesto na tabeli.

Petar Filipović, prvenstvo Srbije Petar Filipović, prvenstvo Srbije

U ekipi Vranjanaca zablistao je četrnaestogodišnji kadet Petar Filipović koji je sa dve pobede bio najbolji akter susreta.

- Da se radi o velikom potencijalu i budućem šampionu pokazao je već sutradan na prvenstvu centralne Srbije za kadete u Aleksincu gde je osvojio dve zlatne medalje u pojedinačnoj kategoriji.

Pobedio je Spasojevića iz Prve petoletke – Trstenik, a u dublu sa Milanovićem iz Kragujevca  pobedili su Mihajlovića i Stamenkovića iz Leskovca – kaže Petar Jovanović predsednik STK Vranje.

Po njegovim rečima ova niska vrhunskih rezultata mladih stonotenisera koja izgleda nema kraja je dokaz da je stoni tenis u Vranju pored masovnosti dobio i na kvalitetu, što nesumnjivo pokazuju postignuti rezultati.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: