Počelo suđenje Jelašnici

Lokalni sport - Subota 12.05.2012 - 10:52

U osnovnom sudu u Vranju u petak je održano drugo ročište protiv Nebojše Stojanovića Jelašnice koga u svojstvu predsednika FK Vranjska Banja tuži fudbaler tog kluba, Marko Mladenović.

Mladenović Mladenović
Stojanoviću se sudi za krivično delo nasilničkog ponašanja na sportskoj prirdbi ili javnom skupu iz čl. 344. a stav 1 KZ, ugrožavanja sigurnosti iz čl. 138 stav 1 KZ i lakše telesne povrede iz čl 122. stav 2.
 
Do sada, na dva zakazana ročišta, Stojanović se nije pojavio.
 
- Okrivljeni se nije juče pojavio sa obrazloženjem da je bolestan, a i da istobvremeno ima službeno putovanje. Ipak, u ponedeljak, 14. maja, će morati da se pojavi i da iskaz. Juče su pred sudijom svoje iskaze dali oštećeni Mladenović i trojica fudbalera svedoka nemilog događaja – kaže za OK radio Miodrag Tasić, advokat oštećenog Mladenovića.
 
Podsećanja radi, Mladenović je za „Vranjske“ izjavio, kako piše u krivičnoj prijavi, da ga je Stojanović po završetku utakmice sa Čelikom u Belom Polju udario glavom u lice i naneo mu povrede u vidu hematoma. 
 
Brutalnom udaranju Mladenovića prisustvovali su svi fudbaleri, trener Dejan Anđušević i vođstvo ekipe. Incident, po iskazu fudbalera, desio se u subotu, 5. novembra, u 16 časova. 
 
- Utakmica se završila našim porazom od 2:1. Na poluvremenu je, u svlačionici, vladala velika nervoza. Predsednik Stojanović je držao loptu u ruke i šetao. Počeo je da viče na mene: „Jebao sam ti mater, što glumiš, što ne dodavaš loptu kao što sam ti rekao“. 
 
Potom me je gađao loptom. Posle utakmice, u svlačionici, uleteo je i udario me glavom u predelu lica. Kad sam se rasvestio, osetio sam bol i otok. Siktao je divljački: „Jeb'o sam ti mater, će mi ti glumiš ludilo, sve će te utepam, aj ako smeš prijavi ovo negde, da te utepam na licu mesta“. Udario me je ispod oka, osećao sam jak bol i otok – izjavio je  tada Mladenović.
OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: