"Poštari" oborili Dinamo

Lokalni sport - Nedelja 05.10.2014 - 09:49

Fudbaleri Dinama iz Vranja izgubili su u 8. kolu Srpske lige Istok, u Trsteniku od ekipe Trstenika PPT sa 3:0.

Sa mečeva Dinama Sa mečeva Dinama

Prema izveštajima, kardinalna greška golamana Vranjanaca Jevtića doprinela je da domaćin povede još u 2. minutu.

On je jednu povratnu loptu nespretno poslao na noge Darku Milanoviću kome nije bilo teško da zatrese mrežu.

Trsteničani su do drugog gola stigli u 55. minutu, najlepšom akcijom na utakmici. Mladi Džatić je odlično centrirao, loptu je u šesnaesterac na grudi primio Milovanović i šutem iz prve efektno savlado Jevtića.

Treći gol domaćin je postigao u 66. minutu nakon dosuđenog jedanesterca.

U velikoj gužvi pred golom Dinama neko od gostujućih igrača igrao je rukom i sudija Milan Mitić iz Leskovca  pokazao je na belu tačku. Siguran izvođač najstrožije kazne bio je Milovanović, najbolji akter utakmice.

Uprkos porazu Dinamo je i dalje u igri za prvo mesto, jer je i lider na tabeli, ekipa Radana iz Lebana izgubio u Zaječaru od ekipe Timoka, rezultatom 3:2.

Trenutno, ekipe Timoka i Radana dele prvo mesto, sa 17 osvojenih bodova, a Dinamo je u grupi timova, od 3. do 5. mesta, koji su osvojili po 16 bodova.

Danas se igraju utakmice po rasporedu za nedelju, pa će se nakon toga znati tačan raspored ekipa na tabeli. Činjenica je da je čak devet ekipa u igri za prvo mesto što je odraz sve slabijeg kvaliteta fudbala u republičkim ligama.

U narednom 9. kolu, Dinamo dočekuje ekipu OFK Bora i to će obzirom na plasman na tabeli biti još jedan derbi.

Za ekipu Dinama protiv Trstenika PPT nastupili su: Jevtić, Anđelković, Stojanović (od 61. Z. Stanković), M. Kostić, Videnović, Nikolić, Ristić (46. Krstić), Ž. Stanković, Simonović, M. Kostić, Stojiljković (Stajić).

Dušan Đorđević

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: