Praznik trčanja u Novom Sadu

Lokalni sport - Sreda 02.04.2014 - 09:31

Vranje - Mile Ristić, Ivan Stanković, Goran Jović i Siniša Stanković, takmičari Atletskog kluba “Vranjski maratonci”, imali su zapažen nastup na 21. Novosadskom polumaratonu, proteklog vikenda.

Vranjski maratonci Vranjski maratonci

- U konkurenciji 440 takmičara pobednici 21. Novosadskog polumaratona bili su Goran Ukić iz Pančeva i Sofija Jovanović iz Zaječara.

Organizatori su istakli da ovim događajem promovišu vrednosti sporta i zdravog života i ukazali na to da se Novi Sad već više od dve decenije nalazi na maratonskim mapama Evrope i sveta što potvrdjuje činjenica da je učestvovalo oko 80 takmičara iz inostranstva – kaže za OK Radio Ristić.

U okviru Novosadskog polumaratona bilo je i više pratećih priredbi, poput četvrtmaratona, trke srednjoškolaca i maratona za bebe, a priređen je i zabavni program.

- Trku je pratio veliki broj gledalaca, a takmičarima je prijalo lepo vreme i idealni uslovi za trčanje. Sledeće takmičenje gde bi trebalo da učestvujemo je maraton u Beogradu koji je zakazan za 27. april, nakon čega u maju slede maratoni u Skoplju, polumaraton u Novom Gradu u Bosni i Hercegovini i polumaraton na Plitvicama u Hrvatskoj – navodi Ristić.

Dušan Đorđević
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: