Praznik u Surdulici: Dolazi PARTIZAN

Lokalni sport - Utorak 13.10.2015 - 09:00

Vranje - Fudbaleri Radnika iz Surdulice u 13. vanrednom kolu Super lige u sredu igraju sa beogradskim Partizanom, aktuelnim šampionom Srbije.

Radnik se nada pobedi. Foto: FK Radnik Radnik se nada pobedi. Foto: FK Radnik
Trener  Radnika Miloš Veselinović kaže da je ova pauza u prvenstvu Radniku dobro došla, da su fudbaleri mnogo radili i da u sredu imaju pravo da se nadaju dobrom rezultatu.
 
- Čast je za sve nas što u Surdulicu stiže aktuelni prvak države. Za igrače Radnika i sve nas u klubu ovo je jedinstvena šansa da pokažemo šta znamo. 
 
Loše je što nam u goste Partizan dolazi  posle poraza od Čukaričkog, ali, zašto i mi ne bi imali pravo da se u sredu radujemo pred našom publikom - kaže Veselinović.
 
Mišljenje šefa struke Radnika deli i štoper  Ljubo Baranin, koji posebno ističe da će Partizan učiniti sve da baš u Surdulici prekine seriju poraza.
 
- Partizan je u Ligi Evrope pokazao svoje pravo lice. Zato je u sredu apsolutni favorit. 
Ali, ni mi nismo bez šansi. Pokazali smo to u poslednja tri kola u kojima nismo poraženi - kaže Baranin.
 
Karte za utakmicu sa Partizanom u prodaji su od ponedeljka. Zapad košta 700, istok 500, a sever i jug 300 dinara.
 
Početak utakmice zakazan je za 17 časova.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: