Pripreme za svetsko prvenstvo

Lokalni sport - Četvrtak 14.08.2014 - 09:59

Vranje - Vranjski kik bokseri: Milica Mirković, Fazlija Redžepi, Dragana Sretenović, Marijana Simonović, Ivana Davidović i Marko Dimčić nalaze se na klupskim pripremama na Besnoj Kobili, od 11. do 17. jula gde će naporno raditi pod rukovodstvom pomoćnog trenera KBK Vranje Dalibora Antića.

KIk boks KIk boks

Svi su u sastavu juniorske selekcije, osim Marka Dimčića koji je pionir i u svojoj selekciji proglašavan je u dva navrta za najboljeg takmičara na prvenstvima Srbije, u 2014. godini.

Klupske pripreme omogućiće da Milica Simonović, Ivana Davidović, Dragana Sretenović i Fazija Redžepi spremni odu na  završne prpireme juniorske reprezentacije Srbije koje će se održati na Tari.

Pripreme će trajati 12 dana, a na njima je da izbore mesto u reprezentaciji koja će učestvovati na Svetskom juniorskom prvenstvu u Italiji, od 5. do 9. septembra.

Dušan Đorđević  
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: