Pripremite se za odbojkaški kamp!

Lokalni sport - Sreda 04.02.2015 - 08:27

Vranje - Odbojkaški klub Panda sedmu godinu za redom organizuje letnji odbojkaški kamp za devojčice i dečake. Kamp će prema rečima nadležnih u klubu biti organizovan početkom avgusta u Sokobanji.

Foto: Arhiva OK Radio Foto: Arhiva OK Radio

- Predviđen je za devojčice i dečake uzrasta od 7 do 18 godina. Na kampu polaznici mogu naučiti, obnoviti i utvrditi svoja znanja i sposobnosti iz osnovnih elemenata odbojkaške igre, pod stručnim rukovodstvom naših najboljih trenera u najboljoj vazdušnoj banji, prvoj ekološkoj opštini u Srbiji.

Sokobanja se nalazi na nadmorskoj visini od 400 metara u blizini Bovanskog jezera, čijom sredinom kotline protiče kristalno čista reka Moravica, bez bilo kakve industrije i „prljave tehnologije“, idealne nadmorske visine.

Ekološka sredina i čist vazduh sa najvećom koncentracijom negativnh jona u Evropi, uslovi su koji garantuju uspešan sportski  odbojkaski kamp – kaže Oliver Tončić, predsednik OK Panda i koordinator kampa.

Tončić objašnjava da će smeštaj polaznika kampa biti u hotelu Banjica kapaciteta pet apartmana, i 95 dvokrevetnih i trokrevetnih soba.

Nad¬zor lekara i fizioter¬apeuta je 24 časa za sve vreme tra¬janja kampa. Kam¬pom će rukovoditi vrhun¬ski stručn¬jaci sa nacional¬nim iskustvom. Motoričko testi¬ranje i osnovna mor¬fološka merenja, svaki kam¬per na kraju smene dobija izveš¬taj u štam¬panoj formi .

Cena sedmodnevnog kampa je 160 evra. Uplata se može izvršiti u šest mesečnih rata od 15. februara.

Polaznike kampa očekuje nova moderna sportska sala, teretana,  prostorija za rekreativnu nastavu, odbojkaški tereni na otvorenom prostoru, korišćenje obližnjeg bazena sa lekovitom vodom, novi akva park, raznovrstan kulturno-zabavni život (projekcije filmova, priredbe, sportska takmičenja).

Posebna pogodnost ove godine je da po ponuđenim cenama putovanje mogu ostvariti i roditelji, dakle pod istim uslovima zajedno sa decom, kao i druga zainteresovana deca koja nisu članovi OK Panda.

Prvih 10 devojčica i dečaka koji se  prijave očekuju lepe nagrade.

Rok za prijavu je do polaska.  

Zbog ograničenog broja polaznika kampa, potrebno je  blagovremeno se  prijaviti,  kako ne bi došlo do prebukiranja smene.

Sve dodatne informacije možete dobiti od koordinatora kampa Olivera Tončića  na telefone 063/481 058, 017/424-436.

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: