Problemi klubova pred Odbojkaškim Savezom

Lokalni sport - Subota 07.02.2015 - 07:26

Vranje - U Beogradu je u organizaciji Odbojkaškog Saveza Srbije priređena sportska manifestacija kojoj su prisustvovali predstavnici muških i ženskih klubova na teritoriji Srbije koji se takmiče u Prvoj, Drugoj i Super ligi.

Foto: Arhiva OK Radio Foto: Arhiva OK Radio

Učesnicima skupa u sportskom kompleksu”sport eko” obratio se predsednik OSSRB Aleksandar Boričić, nakon čega su svim predstavnicima klubova podeljene takmičarske lopte “mikasa” i po pet lopti za mlađe kategorije.
       
 Jedan od učesnika manifestacije Dušan Đedović, predsednik ŽOK Vranje čelnicima Odbojkaškog Saveza Srbije ukazao je na probleme klubova na jugu Srbije.  

 - Ovu priliku sam iskoristio da ispred ŽOK iz Vranja predsedniku OSSRB gospodinu Boričiću ukažem na brojne probleme  sa kojim se susreću klubovi na jugu Srbije, kako u organizaciji tako i u realizaciji takmičarske sezone.

U pitanju su problemi sa troškovima koje klubovi imaju, a tiču se kotizacija, sudijskih taksi i niz drugih stvari koje se uz malo dobre volje mogu rešiti na zadovoljstvo svih klubova.

Uz obećanje da će OSSRB uzeti u obzir navedene probleme i pokušati da zajedno sa klubovima pristupi rešavanju istih završili smo razgovor i posetu glavnom gradu – kazao je za OK Radio Đedović.  
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: