Proglašeni najbolji sportisti okruga

Lokalni sport - Ponedeljak 25.12.2017 - 12:47

Tri redakcije iz Vranja proglasile su najbolje sportiste i sportske kolektive u Pčinjskom okrugu za 2017. godinu.

Aleksandar Ilić, najbolji sportista Pčinjskog okruga FOTO: dn 017 Aleksandar Ilić, najbolji sportista Pčinjskog okruga FOTO: dn 017

Ovaj izbor je organizovao portal dn 017, u saradnji sa redakcijama OK Radija i TV Info Pulsa.

Najbolji sportista Pčinjskog okruga, za 2017. godinu, po glasovima dn 017 portala, OK radija i TV Info Pulsa je  Aleksadar Ilić iz Kluba dizača tegova “Morava” iz Vladičinog Hana i reprezentativac Srbije.

Aleksandar je ove godine nastupio na Evropskom prvenstvu u Poljskoj, gde je proglašen za najjačeg takmičara u disciplini Bench Press, a takođe i na Svetskom prvenstvu u Češkoj, gde je osvojio 1. mesto u svojoj kategoriji.

OK Panda je proglašen najbolji ženski klub u Pčinjskom okrugu za 2017. godinu, dok je za najbolji muški klub izabran FK Dinamo.

Specijalno priznanje, povelju, za doprinos i razvoj sporta, podsticanje zdravog načina života i razvijanje moralnih i ljudskih vrednosti, dobio je Milan Nikolić, predsednik borilačkog kluba “Miloš Obilić” iz Trgovišta, vrhunski sportista i organizator više turnira u Pčinjskom okrugu.

U ekipnoj konkurenciji, pehar su osvojili “Vranjski maratonci”, koji su ove godine nizali samo uspehe.
 
Dobitnici diploma u istoj kategoriji su Đorđe Stošić, kapiten A tima ragbi reprezentacije Srbije do 21. godine Srbije i kapiten kluba “Soko” iz Vranja, Vladana Radonjić, takmičarka Kluba dizača tegova “Morava” iz Vladičinog Hana, Petar Stošić iz Bokserskog kluba "Srbija" iz Surdulice i Peđa Cvetković, bokser WBC, Srpske profesionalne federacije.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: