Protiv Lužnice na pobedu

Lokalni sport - Subota 13.09.2014 - 06:16

Vranje – Fudbaleri vranjskog Garnizona, u 5. kolu fudbalske zone Jug, dočekuju veoma dobru ekipu Lužnice iz Babušnice sa željom da ponove dobru igru iz Vrežine kraj Niša i dođu do novih bodova.

 Ivica Trajković Ivica Trajković

Dejan Stajić, generalni sekretar kluba u izjavi za OK Radio navodi da u ekipi vlada odlična atmosefera i da je sve spremno da se uknjiže nova tri boda.

- Pobeda protiv Slobode iz Gornje Vrežine u gostima vratila je ekipi samopuzdanje, podigla formu, a uz kvalitet koji posedujemo nadamo da na našem terenu možemo da savladamo neugodnu ekipu Lužnice koja je prošle godine kod kuće savladala vranjski Dinamo.

Dobro smo radili ove nedelje, podignuta je fizička spremnost naših najiskusnijih igrača poput Aleksova, Ivice Trajkovića, Dragoslava Trajkovića, Marjana Stanimirovića, Lazara Mitića…

Raduje nas i što se odmah uklopio u tim Nikola Filipović koji je stigao iz Dinama i najveće je naše pojačanje u jesenjoj sezoni – tvrdi Stajić

Dušan Đorđević.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: