Radanović zamenio Štrbca

Lokalni sport - Sreda 02.09.2015 - 11:46

Novi šef stručnog štaba Dinama iz Vranja je Miodrag Radanović Profa.

Velika očekivanja od Radanovića. Foto: Sportski savez Velika očekivanja od Radanovića. Foto: Sportski savez

Radanović je stručnjak koji je u svojoj karijeri bio trener u mnogim klubovima širom bivše Jugoslavije, a radio je jedno vreme i u stručnom štabu Crvene Zvezde.

Predsednik Skupštine FK Dinamo Zoran Antić naglasio je da je Upravni odbor kluba raskinuo saradnju sa trenerom Štrbcem zbog loših rezultata u prva tri kola šampionata, zbog neslaganja Štrbca sa rukovodstvom kluba i zbog poljuljanih međuljudskih odnosa u timu.

Između desetak trenerskih imena, koja su bili opcija za novog trenera izbor je pao na Radanovića zbog njegovog velikog iskustva u dosadašnjem radu.

Novi šaf stručnog štaba Dinama Miodrag Radanović rekao je da ima uvid u kvalitet igrača koje će trenirati i svestan je zadatka koji je dobio od Uprave, a to je sredina tabele.

- Moja je obaveza da tim stabilizujem i da se već u subotu na utakmici sa Donjim Sremom ide na pobedu. Dinamo me je privukao zato što ima veliki broj navijača i ja mislim  da ovi igrači imaju uslova da naprave pomak u igri. Moj stručni štab činiće stručnjaci iz Vranja koji će mi pomoći oko ostvarenja zacrtanog cilja - rekao je Radanović.

Radanović je istakao da za poraze i pobede u prvenstvu odgovornost preuzima na sebe.

Zahvalio se svom predhodniku Štrbcu jer smatra da mu je ostavio spremnu ekipu i da će on nastaviti tamo gde je Štrbac stao. Dogovor Dinama i Radovanovića napravljen je do polusezone sa klauzulom da on može biti produžen do kraja šampionata.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: