Radniči i Radnik u Nišu

Lokalni sport - Petak 13.11.2015 - 10:13

Vranje - U subotu 14. novembra od 13:00h na gradskom stadionu "Čair" u Nišu, dva superligaša, domaćin Radnički i Radnik iz Surdulice, odigraće prijateljsku utakmicu.

Prilika za proveru pred kraj jesenjeg dela prvenstva. Foto:FK Radnički, zvanični sajt Prilika za proveru pred kraj jesenjeg dela prvenstva. Foto:FK Radnički, zvanični sajt
Prema rečima Dejana Mirčeva, piara Radnika,  ova utakmica je prilika da se na najbolji način iskoristi pauza u takmičenju zbog obaveza igrača prema reprezentaciji.
 
-  Obe ekipe su u dobroj formi i za očekivati je da će gledaoci moći da uživaju u zanimljivom nadigravanju dva kluba. Ove dve ekipe su igrale u Super ligi ove sezone, a rezultat u Nišu je bio 1:1 - kaže Mirčev.
 
Radnički u narednom kolu Superlige dočekuje Crvenu zvezdu, Još nije poznato da li će ta utakmica biti igrana 21. ili 22. novembra. Radnik u tom kolu dočekuje beogradski Rad.
 
Radnički trenutno zauzima 4. poziciju dok je Radnik na 10. mestu tabele Super lige Srbije.
 
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: