Radnik gostuje Borcu

Lokalni sport - Četvrtak 26.11.2015 - 10:47

Vranje - Fudbaleri Radnika iz Surdulice u subotu u od 13 časova u Čačku igraju sa ekipom Borca u utakmici 19. kola Super lige Srbije.

Radnik igra sa trećeplasiranom ekipom Super lige. Foto: FK Radnički,zvanični sajt Radnik igra sa trećeplasiranom ekipom Super lige. Foto: FK Radnički,zvanični sajt
Surduličani su trenutno na 10. mestu sa 21 bodom, dok je Borac na trećoj poziciji.
 
Prema oceni Miloša Veselinovića, trenera Rdanika, Borac nije slučajno tamo gde jeste i ta utakmica nosi puno neizvesnosti.
 
- Borac je promenio trenera, a gledajući prethodne utakmice vide se neke promene sa trenerom Kosanovićem. Neće nam biti lako, ali imamo razloga za optimizam jer imamo dobru seriju iza sebe.
 
Dobili smo Putinčanina, ali imamo puno kadrovskih problema i malo igrača na treningu. Nadam se da ćemo smognuti dovoljno snage da se dobro spremimo i iz Čačka se vratimo neporaženi - kaže Veselinović.
 
Zbog kartona u konkurenciji za prvu postavu neće biti Miloša Milovanovića i Bratislava Pejčića, dok će zbog povreda pauzirati Vladan Pavlović, Miloš Stanković i Uroš Mirković.
 
U prvoj utakmici ove sezone  Radnik je na svom terenu savladao Borac  sa 1:0.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: