Radnik konsoliduje redove

Lokalni sport - Subota 16.07.2016 - 12:38

Vranje - Prvi tim Radnika iz Surdulice, iako na početku nekompletan, boravio je na visinskim pripremama najpre na Vlasini, a potom i na Kopaoniku, u okviru kojih je radio i na dovođenju novog igračkog kadra.

Završene visinske pripreme. Foto: FK Radnik Završene visinske pripreme. Foto: FK Radnik

Trener Radnika Goran Lazarević kaže da  nije u potpunosti zadovoljan samom realizacijom trenažnog procesa, jer ekipa pravljena u hodu usled velikog odliva igračkog kadra iz prethodne sezone.

- Ovo je potpuno nova ekipa, i igrači su pristizali sa različitim nivoom kako fizičke, tako i taktičke spreme.

Odigrali smo optimalan broj prijateljskih utakmica u kojima smo pokušali da implementiramo osnovne principe naše igre, kao i način i stil kojim ćemo pokušati da igramo u narednoj sezoni.

Mogu da budem izuzetno zadovoljan pristupom i radom igrača, njihovom disciplinom i posvećenošću i izvršavanjem svojih obaveza, kako na terenu, tako i van njega
- navodi Lazarević.

On dodaje i da se nada da će Radnik imati uspešnu sezonu pred sobom uz  podsećanje da je plasman u debitantskoj sezoni u Super ligi bio više nego uspešan osvajanjem osmog mesta.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: